Enslaved-DLC heet Pigsy’s Perfect 10, komt met 3D-ondersteuning | Gamer.nl

Enslaved-DLC heet Pigsy’s Perfect 10, komt met 3D-ondersteuning | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Pigsy’s Perfect 10 zal de nadruk meer komen te liggen op sluipwerk en scherpschieten, vergeleken met de directe aanpak van Monkey, het hoofdpersonage in het oorspronkelijke spel. Pigsy gaat samen met zijn robothulpje Truffles naar de Titan Graveyard, een gebied dat spelers van Enslaved bekend voor zal komen. Wanneer de DLC precies verkrijgbaar is, is nog niet bekend. Pigsy’s Perfect 10 gaat 800 Microsoft-punten of 9,99 euro kosten.

3D

Ook komt de DLC met een update voor TriOviz 3D-technologie. De game zal 3D ondersteunen voor elke televisie met 3D-functionaliteiten en een 3D-bril. Maar ook zonder 3Dtv is het mogelijk om de derde dimensie voor Enslaved te activeren, in combinatie met 3D-brillen van TriOviz. Dit bedrijf verkoopt 3D-brillen die lijken op de bekende brilletjes met een blauwe en een rode lens, maar hebben een paarse en een groene. Hiermee kan ook een 3D-effect worden gecreëerd, mits een ontwikkelaar zijn game hiervoor geschikt maakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou