'Enslaved 2 had nu in ontwikkeling moeten zijn' | Gamer.nl

'Enslaved 2 had nu in ontwikkeling moeten zijn' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Enslaved had het beter moeten doen. We hadden op dit moment moeten werken aan een sequel en doen wat andere franchise doen: beter worden na verloop van tijd", vertelt Antionades. "Omdat dat niet gebeurd is, zijn we niet tot twee teams uitgegroeid, zoals we van plan waren. We zijn dus een kleinere studio gebleven. Nu hebben we een nieuwe kans met DmC [Devil May Cry]."

Enslaved: Ody ey to the West heeft hoofdzakelijk positieve recensies ontvangen in de media; de game heeft een gemiddeld cijfer van 82 uit 100 op Xbox 360. Ondanks de goede scores, wist Enslaved geen succes in de winkelschappen te behalen. Vier maanden na release waren er nog geen half miljoen exemplaren van de game over de toonbank gegaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou