Enix, de ontwikkelaar achter de -vooral in Japan- razendpopulaire gameserie Dragon Quest zegt in een interview dat het op het moment een aantal games in de planning heeft staan voor de Nintendo GameCube.

Om welke titels het gaat is niet bekend, maar er wordt gesuggereerd dat dat wel eens Dragon Quest VIII zou kunnen zijn. Deze game is al een tijdje in productie, maar er is nog niet bekend voor welk platform Enix de game aan het maken is.Question: So there's no definitive plans to support either the GameCube or Xbox?

Honda-san: As I mentioned before, we haven't decided whether or not to support Microsoft's Xbox. We plan to support the GameCube, specifically what titles and when they'll be released is being determined now. We're letting our producers and the will of the market dictate our development plans. Enix wordt over het algemeen gezien als een erg belangrijke ontwikkelaar om 'er bij' te hebben. Dragon Quest games verkopen namelijk altijd met grote getalen, dik in de miljoenen. Vooral in Japan is de game erg populair.

Klik hier voor het hele interview. Wij danken japie die dit nieuws ook wist te vinden