Engelse speedrunner bezit acht verschillende records in Dark Souls 3 | Gamer.nl

Engelse speedrunner bezit acht verschillende records in Dark Souls 3 | Gamer.nl

Een Engelsman die speelt onder het pseudoniem Nemz38 bezit maar liefst acht wereldrecords voor Dark Souls 3.

Nemz38 heeft laatst alle eindbazen verslagen in 1:36:46. Hierdoor heeft hij het laatste record overtroffen die er ongeveer een minuut langer over deed. Nemz38 is al een tijdje bezig met het verbreken van wereldrecords binnen de game. Vorige maand heeft hij een nieuw wereldrecord neergezet met het verzamelen van alle achievements. Hier deed hij 12:37:54 over.

Welke Categorieën?

Hij bezit ook de records op de volgende categorieën. Any%, Any% No Teardrop, All Bo es, Any% current patch, All bo es (No Major Skips), Bo rush mod. Deze verschillende categorieën hebben allemaal betrekking tot het wel of niet gebruik mogen maken van verschillende glitches, patch en mods. Zo mag binnen de categorie Any% No Teardrop geen gebruik worden gemaakt van een glitch genaamd Teardrop. Door deze glitch kunnen animaties worden overgeslagen. Alle speedruns zijn te kijken op zijn Youtube . De volledige ranglijst met alle voorgaande is hier te vinden

Vorige maand werd Dark Souls Remastered aangekondigd. Deze komt op 25 mei uit voor PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De remaster moet op 60fps draaien. De PS4-, Xbox One- en pc-versies krijgen een visuele upgrade gebaseerd op Dark Souls 3. Verder krijgt, volgens geruchten, de multiplayer van Dark Souls een upgrade. Hierdoor kunnen spelers met zijn ze en tegelijk samen spelen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou