Je zou haast denken dat Nintendo miljoenen uitgeeft aan bekende mensen opzadelen met een spelcomputer, maar volgens ons krijgen ze deze reclame toch echt gratis. Ditmaal is de koningin van Engeland, Elizabeth, het slachtoffer. Ze is verslaafd aan de Wii!

Kate Middleton, de vriendin van prins William, kocht voor haar koninklijke vriend een Wii. Sinds kort moet hij die echter met zijn oma delen! Ze zag haar kleinzoon gamen en deed een potje mee. Sindsdien is ze een expert in het bowlen in Wii Sports geworden. "Ze is 81 jaar maar haar hand-oog coördinatie is nog zo goed als iemand die half zo jong is", vertelt een bron uit het paleis. "Prins William lag in een deuk. Hij was echt onder de indruk van het feit dat hij zo'n coole oma heeft."

Maar William's plezier is al wat minder geworden sinds de koningin wel erg graag op de console blijkt te spelen. "Hij moet de console menig maal van haar afpakken. Het lijkt erop dat ze verslaafd wordt aan Nintendo." De koningin is niet vies van nieuwe technologie. Ze heeft haar eigen e-mail adres en luistert ook wel eens naar haar iPod.