Energiedrank onthult releaseperiode maps Modern Warfare 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de verpakking is een prijsvraag uitgeschreven die de mogelijkheid biedt om het spel te winnen, een thema voor op de Xbox 360 of een map pack. Bij de laatste valt te lezen dat de eerste map pack in het voorjaar van 2010 zou moeten verschijnen. De Modern Warfare 2-energiedrank moet vanaf oktober in de Amerikaanse schappen verschijnen. Of de speciale blikjes ook naar Nederland komen, is nog niet bekend.

Exclusief

Ontwikkelaar Infinity Ward heeft al eerder aangegeven dat er twee map packs moeten uitkomen voor Call of Duty: Modern Warfare 2. Deze verschijnen in eerste instantie exclusief voor de Xbox 360-versie, waarna ze op een later tijdstip uitkomen voor de PlayStation 3- en PC-versies.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou