Endemol UK roept gamedivisie in het leven | Gamer.nl

Endemol UK roept gamedivisie in het leven | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Endemol Games, zoals de divisie gaat heten, is hiervoor onder meer al samenwerking aangegaan met Electronic Arts, Virgin Games en de Britse staatsloterij. De afdeling komt onder leiding te staan van Jurian van der Meer, die de managing director wordt van Endemol Games, een functie die hij bekleedt naast zijn reguliere werkzaamheden bij de global worldwide brands-divisie.

"Endemol UK heeft al een sterke positie verworven in het spectrum van games en met de lancering van Endemol Games willen we nog eens extra benadrukken hoe belangrijk deze groeiende markt is voor onze bedrijfsvoering", aldus Van der Meer. Endemol heeft als productiebedrijf onder meer de realityshow Big Brother en de spelshow Deal or No Deal op zijn naam staan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou