Emulatie Nintendo Switch online verbeterd

Emulatie Nintendo Switch online verbeterd

Een update voor Nintendo Switch Online lost enkele technische problemen in Nintendo 64-games op.

Zo merken gebruikers op dat het water in The Legend of Zelda: Ocarina of Time transparanter oogt dan voorheen. Volgens dataminer Luigiblood gaat het daarbij om aanpassingen aan de emulator zelf, niet slechts de rom van de game.

Veel problemen die bij het toevoegen van Nintendo 64-games aan Nintendo Switch Online werden opgemerkt, lijken echter nog steeds aanwezig in de game. Zo melden gebruikers input lag in Paper Mario en zijn er nog grafische glitches aanwezig in Yoshi's Story.

Mogelijk duidt de update op meer verbeteringen in de toekomst. Vorig jaar af Nintendo aan de emulatieproblemen 'zeer serieus' te nemen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan aan mij liggen maar ik heb het idee dat het op meer vlakken grafisch beter is. Speelt heerlijk imo, nu lekker bezig met Banjo!

0

Het was een kwestie van tijd voordat Nintendo eindelijk met fixes zou komen, met de aankomende Majora's Mask release zagen ze de bui natuurlijk al hangen. Het is hun drang naar meer geld wat Nintendo zo lekker betrouwbaar maakt, ze zijn niet bang om te investeren om de winst te maximaliseren.

0

Aanbevolen voor jou