Nieuws
Nintendo Switch Online

Emulatie Nintendo Switch online verbeterd

Update lost enkele problemen op

Geschreven door Jacco Peek op
Een update voor Nintendo Switch Online lost enkele technische problemen in Nintendo 64-games op.

Zo merken gebruikers op dat het water in The Legend of Zelda: Ocarina of Time transparanter oogt dan voorheen. Volgens dataminer Luigiblood gaat het daarbij om aanpassingen aan de emulator zelf, niet slechts de rom van de game.

Veel problemen die bij het toevoegen van Nintendo 64-games aan Nintendo Switch Online werden opgemerkt, lijken echter nog steeds aanwezig in de game. Zo melden gebruikers input lag in Paper Mario en zijn er nog grafische glitches aanwezig in Yoshi's Story.

Mogelijk duidt de update op meer verbeteringen in de toekomst. Vorig jaar af Nintendo aan de emulatieproblemen 'zeer serieus' te nemen.

Dit artikel delen:

Lees meer

343 Industries stelt credits Halo Infinite beschikbaar in battle pass seizoen 2 Sony: 'PS4-productie heeft niets met PS5-tekorten te maken'
2

Reacties op: Emulatie Nintendo Switch online verbeterd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  adutchman

  • 23 januari 2022 09:49
  Kan aan mij liggen maar ik heb het idee dat het op meer vlakken grafisch beter is. Speelt heerlijk imo, nu lekker bezig met Banjo!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • gimbal2

  • 23 januari 2022 15:34
  Het was een kwestie van tijd voordat Nintendo eindelijk met fixes zou komen, met de aankomende Majora's Mask release zagen ze de bui natuurlijk al hangen. Het is hun drang naar meer geld wat Nintendo zo lekker betrouwbaar maakt, ze zijn niet bang om te investeren om de winst te maximaliseren.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.