Empire Interactive, een softwarebedrijf dat de laatste tijd vooral met kleinschalige, leuke titels op de markt komt, heeft de rechten opgekocht op de material arts film Bulletproof Monk. Deze film, aan de hand van het productiebedrijf van John Woo en Terrance Chang, bekend van "Crouching Tiger, Hidden Dragon", gaat over een Kong-Fu meester die in het bezit is van een magische scroll en die, met zijn dood in het vizier, een nieuwe eigenaar voor dit ding moet gaan zoeken. Het verhaal is gebaseerd op een stripboek uit 1999 en de film zal in 2003 in de bioscopen gaan draaien. 26 September 2002: Empire Interactive plc, a leading AIM listed computer games developer and publisher, today announced it had signed the publishing rights to the eagerly awaited Hollywood martial arts film, Bulletproof Monk.

The game will closely follow the film, which is based on the comic book first published by Flypaper Press in 1999. The film is being produced by John Woo's and Terrance Chang's production company, Lion Rock Productions, responsible for Crouching Tiger, Hidden Dragon.

Het spel zal net als de film waarschijnlijk veel material arts actie bevatten en ook nauwgezet het verhaal van de film volgen. Verder is er echter niet veel over het spel bekend maar het is waarschijnlijk dat het zo rond de release van de film uit zal komen. Hopelijk trekt Empire er genoeg geld voor uit om een waardige conversie van de film naar de spelcomputer te maken. Platformen zijn echter ook nog niet bekend.