Embracer wil vervolgen op en remakes van Crystal Dynamics- en Eidos-IP's

Embracer wil vervolgen op en remakes van Crystal Dynamics- en Eidos-IP's

Embracer Groups is van plan om vervolgen op en remakes, remasters en spin-offs van IP's van Crystal Dynamics en Eidos Montreal te maken.

Begin deze maand werd bekend dat Embracer de ontwikkelaars Crystal Dynamics, Eidos Montreal en Square Enix Montreal overkoopt van Square Enix. Embracer wordt daardoor eigenaar van franchises als Tomb Raider, Deux Ex, Thief en Legacy of Kain. Het totale bedrag dat voor de overname wordt betaald is 300 miljoen dollar. De overname moet ergens tussen juli en september rond zijn.

Volgens Embracer-CEO Lars Wingefors - via VGC - wordt de overname goed ontvangen. "We zien groot potentieel, niet alleen voor vervolgen, maar ook voor remakes, remasters, spin-offs en transmediale projecten." 

Hoewel dus nog officieel bevestigd, is er een grote kans dat eerdere games in franchises als Tomb Raider en Deus Ex opnieuw uitgebracht worden en dat er ook nieuwe games in deze franchises komen. Dat er een nieuwe Tomb Raider in ontwikkeling is, is sowieso al bevestigd. De game wordt ontwikkeld in Unreal Engine 5.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Ja idd en een remaster collectie, wel met de originele stemmen! Vooral de eerste Soul reaver is een van mijn favoriete spellen, speel ik nog regelmatig!

0
test

@coola Dat zou ik helemaal niet erg vinden.

0

Aanbevolen voor jou