Embracer had op betere ontvangst van Saints Row gehoopt

Embracer had op betere ontvangst van Saints Row gehoopt

De CEO van Embracer Group geeft aan teleurgesteld te zijn in hoe de nieuwe Saints Row wordt ontvangen.

Dat meldde CEO Lars Wingefors tijdens een presentatie van het bedrijf (via VGC). "Persoonlijk had ik op een beter ontvangst van de game gehoopt. Het is een polariserende game. We kunnen wel in details treden, maar ik ben in ieder geval blij om te zien dat veel gamers en fans er wel plezier uit halen. Toch vind ik het jammer dat fans niet zo blij zijn. Dat is moeilijk."

De nieuwe Saints Row werd door critici en fans wisselvallig ontvangen. De vele bugs en de reboot van het verhaal en de nieuwe personages zijn vaak genoemde kritiekpunten.

"We moeten op de kwartaalcijfers in november wachten voordat we meer details hebben. De game is nog niet zo lang uit en we verzamelen nog data. Ook werken we aan meer content en oplossingen voor bugs."

Hij vervolgt: "Financieel gezien ben ik er vrij zeker van dat we geld gaan verdienen aan de investering die we hebben gemaakt. Gaat het net zoveel opleveren als we met andere games hebben gezien? Dat is niet waarschijnlijk, maar we zullen er aan verdienen, en dat is in ieder geval een goed uitgangspunt."

Toen Wingefors over de toekomst van de Saints Row-franchise werd gevraagd, kon hij geen duidelijk antwoord geven. "Logischerwijs wil je dat elk nieuw deel binnen een IP meer succes heeft dan het voorgaande deel. Het is een proces om dit te evalueren, en er zijn honderden mensen die werken aan deze game. Ik heb nog steeds het volste vertrouwen in die mensen en ik weet zeker dat ze in de toekomst met goede voorstellen komen."

De nieuwe Saints Row scoorde een 8 op Gamer.nl: "Saints Row is een geslaagde reboot: het neemt de beste ingrediënten uit de serie en remixt die op succesvolle wijze. De straten van San Ilesos met je gang veroveren en aanpassen staat centraal en is goed uitgewerkt. De activiteiten zijn veelzijdig, de cast in charmant en de game loopt over van humor zonder over de schreef te gaan. Helaas wordt het spel ook geplaagd door legio bugs. Die staan het plezier zelden echt in de weg, maar ze verhinderen wel dat Saints Row zijn imago als lollige B-game van zich af kan schudden."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goh.. Maak dan in ieder geval een game waar je niet letterlijk om de 20 seconden een bug tegen komt, en zeker niet een game waarvan de bugs constant super irritant zijn en sommige zelfs game breaking. Ik heb de game gerefund want het was echt een gedrocht van een game! Had de game trouwens gekocht omdat de review op gamer.nl er een 8 voor gaf en er ook werd gezegd dat de bugs niet het speelplezier zouden bederven, maar heb dus letterlijk de game terug gebracht door de bugs. Niet normaal. En het verhaal en de gameplay loop zijn ook nog eens tergend slecht. Was de eerste keer dat ik na het spelen van een game het compleet niet eens was met de review. Leek echt alsof we 2 verschillende games hadden gespeeld, haha!

0
test

@Markus88 hi! De reviewer hier. Ik was even benieuwd, op welk platform had je 'm gespeeld? Ik speelde namelijk op de Xbox, ben nu wel benieuwd of er (grote) verschillen tussen de performance op platformen zitten. Dat kunnen we helaas zelden tot nooit testen. Helaas zijn bugs natuurlijk ook nog altijd een beetje anekdotisch. Je kunt pech hebben, of juist geluk. Wel vervelend dat 'ie je zo erg tegenviel dan, maar gelukkig kon je m refunden!

0
test

@LarsCornelis Hey Lars! Gespeeld op PC en PS5. Op de PC kon ik op een gegeven moment met niks meer interacten. Pc opnieuw starten en opnieuw installeren heeft niet gewerkt. Gerefund via epic games store. Een vriend van mij had de ps5 versie, dus mocht ik lenen maar ik kwam zoveel bugs tegen werd er helemaal naar van, haha! En dit was niet een persoonlijke aanval op jou, mogen dat duidelijk zijn! Wou alleen duidelijk maken dat dit de eerste keer was dat mijn ervaring het tegenovergestelde was van de reviewer! (Ik check altijd jouw reviews, en tot nu toe waren deze altijd perfect! :D )

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou