Elon Musk speelt vaak Zero Suit Samus in Super Smash Bros. Ultimate

Elon Musk speelt vaak Zero Suit Samus in Super Smash Bros. Ultimate

Technologisch entrepreneur Elon Musk heeft via Twitter zijn interesse voor Super Smash Bros. Ultimate geuit. Op het digitale platform maakte hij bekend het liefst met het personage Zero Suit Samus te spelen als antwoord op een gestelde vraag.

Aangezien Musk het vaakst met het personage uit de Metroid-franchise speelt, wekt het de indruk dat de eigenaar van SpaceX en Tesla al een aantal uur in de game heeft gestoken sinds de lancering. Zero Suit Samus kan op verschillende manieren worden vrijgespeeld. Zo kan ze willekeurig als uitdager verschijnen na een aantal gevechten. Ook kan ze vrijgespeeld worden wanneer de speler de World of Light-modus heeft uitgespeeld, de Versus-modus met Pichu heeft voltooid of als de speler de klassieke modus met Captain Falcon heeft uitgevoerd. Musk geeft echter geen verklaring waarom hij Zero Suit Samus verkiest boven andere personages.

Het is niet de eerste keer dat Musk zijn interesse deelt voor Nintendo-games. Eerder werd bekend dat Musk had geprobeerd een licentie aan te vragen van Nintendo om Mario Kart in zijn Tesla-auto's te laten implementeren. Echter wilde Nintendo hier niet aan meewerken.

Super Smash Bros. Ultimate is verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou