Ellie's gitaar uit The Last of Us: Part 2 kost $2.299

Ellie's gitaar uit The Last of Us: Part 2 kost $2.299

Sony verkoopt een replica van Ellie's gitaar uit The Last of Us: Part 2, maar daar hangt een aardig prijskaartje aan. De Taylor-gitaar gaat in Amerika, Mexico en Canada voor bijna $2.300 dollar over de toonbank.

De limited edition Replica Taylor 314ce Guitar is gemaakt door Taylor, in samenwerking met Naughty Dog. Het prijskaartje is hoog voor game-merchandise, maar gitaren van het merk Taylor kosten sowieso meestal een aardige duit.

 

Naast deze replica is er in de PlayStation Gear ook een goedkopere Mini Guitar te koop voor $699.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Met of zonder belasting? Een gewone Taylor 314CE kost zo ook al 2100 / 2200 euro nieuw... Valt best mee dus. Zou hem wel willen hebben als dit incl. btw is.

0
test

@Kuyichi das zonder want alle prijzen in de VS zijn zonder tax, is zeker iets om aan te denken als je aan het shoppen in de supermarkt bent en je hebt alleen gepast geld.

0

Dom systeem. Waarom niet de prijzen inclusief belasting? Denk je voor 10$ spullen te kopen is het toch weer opeens 11 of 12$ en heb je niet genoeg geld bij je...

0

@Shinjite de tax verschilt per state...

0
test

@Shinjite Omdat Amerika een land is waar de klant de tering kan krijgen, en producten zijn nou eenmaal aantrekkelijker als het prijskaartje waarmee je de prijs aanprijst lager is omdat de belasting nog niet erbij zit.

0
test

@poklaan bij mijn oma staan 2 prijzen net als hier bij groot handel met en zonder tax. Dus je weet wat je betaalt.

0

Aanbevolen voor jou