Elle Fanning heeft rol in nieuwe Hideo Kojima-game

Elle Fanning heeft rol in nieuwe Hideo Kojima-game

Elle Fanning heeft een rol in een nieuwe game van Hideo Kojima en zijn studio Kojima Productions.

Dat werd vannacht tijdens PAX Australia 2022 onthuld. Tijdens Tokyo Game Show vorige maand toonde Kojima Productions een mysterieuze poster van een silhouette van een vrouw met de vraag "Wie ben ik?". De poster werd niet alleen op internet vertoond, maar ook in een korte vr-demo. Fans speculeerden over de identiteit van de actrice op de poster - sommigen dachten Margaret Qualley te anderen vermoedden Elle Fanning.

Het blijkt dus die laatste actrice te zijn. Eerder deze week hintte Kojima er al naar dat de identiteit van de actrice binnenkort zou worden onthuld, en dat is nu dus gebeurd. Door op PAX Australia een qr-code op de poster van het project te scannen, krijgt men een nieuwe illustratie te zien waarop duidelijk wordt gemaakt dat het om Elle Fanning draait. De tekst op de poster maakt daarnaast duidelijk dat het een game betreft.

Elle Fanning is een 24-jarige actrice. Ze is bekend van rollen in Maleficent, Super 8, Teen Spirit en The Neon Demon. Ze is de zus van actrice Dakota Fanning.

Verdere details over het spel zijn er op dit moment niet. Het is niet duidelijk of dit het al aangekondigde spel is dat Kojima maakt met behulp van Microsofts cloudtechnologie. Er gaan ook al geruime tijd geruchten over een horrorgame genaamd Overdose met Margaret Qualley in de hoofdrol, alsmede een vervolg op Death Stranding.

Hideo Kojima

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola verander is eens in ik vind, je bent zo vol van jezelf dat jouw visie de enige voor je is. Gatver

0

@GekkeHenkie Verander "je bent" eens in "ik vind dat jij ... bent"? Ik maak zelf wel uit of ik vind dat coola zo vol is van zichzelf dat zijn visie de enige visie voor hem is. Gatver.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ik hoop een goeie horror game en geen death stranding type game... was niet echt mijn ding

0

Aanbevolen voor jou