Elite-maker komt met pretparksimulator Coaster Park Tycoon | Gamer.nl

Elite-maker komt met pretparksimulator Coaster Park Tycoon | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Het bedrijf laat weten dat het de game zelf gaat uitgeven, zoals met ruimtesimulator Elite: Dangerous ook het geval was. Het spel komt in 2016 uit op pc, aldus Frontier. Meer details heeft Frontier nog niet onthuld, maar belooft gaandeweg met meer informatie te komen.

Frontier ontwikkelde de Xbox-port van de eerste RollerCoaster Tycoon. Voor het vervolg verzorgde Frontier de dlc-pakketten Wacky World en Time Twister. Ook ontwikkelde Frontier RollerCoaster Tycoon 3 en de twee dlc-pakketten.

Ontslagen

Het bedrijf kondigt ook aan een aantal werknemers te verhuizen van de Canadese vestiging in Halifax naar de Britse vestiging in Cambridge. Ook ontslaat Frontier vijftien werknemers in Cambridge. De ontwikkelaar meldt dat dit is om in te spelen op de benodigde mankracht voor zowel Elite: Dangerous en Coaster Park Tycoon. Een anonieme bron zegt tegenover Gamasutra dat Frontiers Halifax-vestiging helemaal gesloten gaat worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou