Elite-leden krijgen 24 januari twee nieuwe Modern Warfare 3-maps | Gamer.nl

Elite-leden krijgen 24 januari twee nieuwe Modern Warfare 3-maps | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Liberation speelt zich af in Central Park in New York en is volgens de creative strategist van Infinity Ward, Robert Bowling, "een open map met veel vergezichten." Dat meldt hij in een interview met Gamer.nl. "Piazza is daarentegen wat compacter en speelt zich af in een stadje in Italië. Het level bevat veel gangetjes die qua structuur wel degelijk van elkaar verschillen, maar wel allemaal vrij nauw zijn."

Negen maanden lang krijgen betalende Elite-gebruikers twintig verschillende downloadbare pakketten. De eerste twee downloadbare pakketten, Piazza en Liberation, geven het startsein. Infinity Ward is van plan om de volgende drie maanden in totaal vijf DLC-pakketten vrij te geven via Elite.

De twintig pakketten worden later in een aantal DLC-pakketten samengevoegd en betaald aangeboden aan mensen die geen lidmaatschap voor de Elite-service hebben. De eerste verzameling DLC zal voor mensen zonder Elite in maart verschijnen op Xbox Live.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou