Elite Dangerous: Odyssey komt later uit

Elite Dangerous: Odyssey komt later uit

De pc-versie van Elite Dangerous: Odyssey is uitgesteld naar de lente van dit jaar.

De uitbreiding op Elite Dangerous had eigenlijk in de zomer van 2020 uit moeten komen, maar dat werd niet gehaald. De releasedatum verschoof naar begin dit jaar, maar ook dat is vanwege de uitbraak van corona niet mogelijk. Frontier Developments zet de release van de pc-versie nu op de lente van dit jaar. De consoleversie moet in de herfst van dit jaar uitkomen.

De versie die deze lente op pc uitkomt, is wel een alfaversie, zo meldt de ontwikkelaar. De volledige versie moet echter ook ergens in de lente uitkomen. Terwijl de ervaring op pc verbeterd wordt, komt het spel in de herfst op PlayStation 4 en Xbox One uit.

Elite Dangerous is een ruimtesimulator waarin spelers hun personage en ruimteschip kunnen upgraden en de eindeloze ruimte kunnen verkennen. De Odyssey-uitbreiding voegt de mogelijkheid voor spelers toe om planeten te voet te verkennen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk feitje, sommige denken vet al dat grinden naar geld is dus niet voor niks geweest. WRONG. Ze gebruiken een nieuwe munteenheid, dus dit is een losse game in een game. Ziet er leuk uit maar is echt super vreemd opgezet. Dus ik land met mijn voertuig op planeet x, beetje aan het knallen etc. Komt er een koekwaus aan en schiet mijn miljoenen schip naar de klote die stil staat. Mag je weer ff 10 uur vliegen en grinden om dat geld bij elkaar te sparen. Ben benieuwd hoeveel je levensverzekering kost als je dood gaat, 5 uur grinden?

0

@GoofyZ3 Half uurtje minen en je hebt je ship weer terug verdiend. Geld was geen probleem meer toen opals en low temp diamonds 1 miljoen per ton waren. Er is ondertussen wel een nerf hammer langs geweest. Prijzen zijn wel wat gedaald. Alsnog kan je met minen makkelijk veel geld verdienen.

0

@GoofyZ3 @Ayho Heren hoe spelen jullie deze game? Met toetsenbord en muis op PC? Destijds toen ik het heb geprobeerd snapte ik echt niet goed hoe ik nou fatsoenlijk met al die key-binds om moest gaan. Het was een beetje overweldigend moet ik zeggen. Hebben jullie tips voor mij om deze game fatsoenlijk te kunnen spelen? Alvast bedankt en fijn weekend!

0
test

@DenZon Zelf speel ik met X52 Pro (HOTAS), XBOX elite controller (voor SRV), een headtracker, voice attack en dan ligt mn m/k tussen mn hotas in. En daar moet ik straks nog een oplossing voor verzinnen want first person heb ik meer ruimte nodig voor mn muis en keyboard. Als tip zou ik met controller beginnen te spelen icm met je muis en toetsenbord. Het instellen van je eigen buttons is een heel process, net wat jij zelf prettig vind natuurlijk. Maar uit ervaring, dat duurt best lang.

0
test

@DenZon Leercurve is best redelijk met deze sim. Maar wel te doen. Zeker nu met de nieuwe beginner missions. Zelf speel ik nog steeds het liefst met toetsenbord en muis, gewoon omdat ik veel explore of transport missies doe. Dan kan ik gemakkelijker schakelen tussen alle andere openstaande programma`s op mijn andere schermen. Net als met alle andere games, gewoon spelen, dan komt het vanzelf. Er zijn nu extra oefen missies welke je meerdere keren kunt proberen om de basics te leren. Misschien eens een paar andere spelers ontmoeten om samen mee te spelen. Op tweakers.net is er een forum topic waar verschillende dingen in staan met een linkje naar hun Tweakers Discord.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@DenZon Op de Xbox speel ik hem met de Thrustmaster T-Flight Hotas X die zover ik weet ook op de PC werkt, er is ook een PS4 versie maar of die ook met PC werkt weet ik niet.

0

@DenZon Sorry, helaas kan ik je daarin niet helpen. Ik zit op de ps4 pro. Gewoon met een controller.

0

Aanbevolen voor jou