Elite Dangerous krijgt seizoenspas en Planetary Landings | Gamer.nl

Elite Dangerous krijgt seizoenspas en Planetary Landings | Gamer.nl

Frontier Developments heeft Elite Dangerous: Horizons onthuld, een seizoenspas voor ruimtesimulator Elite Dangerous. De seizoenspas geeft toegang tot een aantal uitbreidingen, waaronder het landen op planeten. Deze eerste uitbreiding verschijnt met de feestdagen. Dat maakt de ontwikkelaar bekend in een persbericht.

De volgende grote uitbreiding moet begin 2016 uitkomen. Deze uitbreiding zal loot en craften toevoegen aan het spel, naast enkele gameplaytoevoegingen die later dit jaar onthuld gaan worden.

Update: De seizoenspas gaat 50 euro kosten, evenveel als het spel zelf. Nieuwe spelers die Elite Dangerous: Horizons kopen, krijgen zowel Elite Dangerous als de inhoud van de seizoenspas. Spelers die al eigenaar zijn van Elite Dangerous krijgen 14 euro korting op de seizoenspas en krijgen toegang tot een exclusief ruimteschip.

Planeten bezoeken
De planeten waarop spelers landen zijn te verkennen met een Surface Recon Vehicle (SRV) genaamd 'Scarab'. Spelers kunnen onder andere neergestorte ruimteschepen, grondstoffen en gebouwen vinden op de planeten.

Planetary Landings, zoals de uitbreiding heet, komt met de feestdagen uit op pc. Frontier heeft nog geen releasedatum gegeven van de Mac- en Xbox One-versie van Planetary Landings.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou