Elite: Dangerous krijgt op 28 oktober derde bèta | Gamer.nl

Elite: Dangerous krijgt op 28 oktober derde bèta | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De tweede bèta begon afgelopen zaterdag, de eerste bèta was te spelen vanaf 31 juli. In bèta 2 zitten volgens Frontier 570 sterrenstelsels en is er maar liefst 381.033 kubieke lichtjaar om te verkennen. Verder zijn er onder andere nieuwe wapens en mogelijkheden om het heelal te verkennen en in kaart te brengen.

De tweede en derde bèta zitten behoorlijk dicht op elkaar, waarschijnlijk omdat de game bijna af is. Het spel komt eind dit jaar uit. Drie maanden na de pc-release komt de Mac-versie uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou