Nieuws

Volledige versie Elite: Dangerous in oktober naar Xbox One

Aldus David Braben van Frontier Developments

Geschreven door Aida . op
De volledige versie van Elite: Dangerous, een multiplayer sci-fi game ontwikkeld door Frontier Developments, komt op 6 oktober uit op Xbox One. Dit laat de ontwikkelaar via Reddit weten.

De Early Access-versie van de game is sinds juni te koop via de Xbox Store. Spelers die deze previewversie aanschaften waren in staat feedback door te geven aan Frontier Developments. Diegenen krijgen een exclusieve beloning voor hun medewerking, maar hier zijn nog geen details over bekend.

Frontier Developments liet daarnaast weten dat de verzamelde schepen en items die spelers in de Early Access-versie van de game hebben bemachtigd niet worden overgezet naar de volledige game. “Spelers krijgen de contante waarde van de items op hun accounts gestort.”

In Elite: Dangerous starten spelers met een klein ruimteschip en een kleine hoeveelheid credits. Zij moeten alles doen wat nodig is om onder andere kennis, rijkdom en macht te krijgen om zo te kunnen overleven in een vijandig sterrenstelsel.

De Elite: Dangerous Game Preview is te koop voor 30,99 euro. De officiële prijs voor de volledige game is nog niet bekend, maar deze wordt verwacht hoger te zijn dan die van de Game Preview. Elite: Dangerous is al sinds december vorig jaar verkrijgbaar voor pc.

Bron: Reddit

Dit artikel delen:

Lees meer

De 50 beste spelers in Fifa 16 Miyamoto: 'Pikmin 4 is in ontwikkeling en bijna klaar'
0

Reacties op: Volledige versie Elite: Dangerous in oktober naar Xbox One

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.