Electronic Arts zet zich in voor families gesneuvelde militairen | Gamer.nl

Electronic Arts zet zich in voor families gesneuvelde militairen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

EA werkt samen met fabrikanten van militaire wapens en uitrusting. De producten van deze fabrikanten zitten in de game en de fabrikanten maken merchandise voor de game waarvan honderd procent van de opbrengsten naar de Navy Seal Foundation en de Special Operations Warrior Foundation gaat.

Voor actieve, voormalige en reservemilitairen van het Amerikaanse leger wordt er een speciale editie van de game uitgebracht, De Military Edition. Deze editie wordt alleen verkocht door GovX, een webwinkel die aan militairen verkoopt. De editie bevat de Warfighter: Limited Edition en exclusieve in-game unlocks. Daarnaast wordt in de game gebruik gemaakt van een speciaal Project Honor camouflagepatroon.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou