Electronic Arts vraagt C&C-fans naar hun ideeën | Gamer.nl

Electronic Arts vraagt C&C-fans naar hun ideeën | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Veel van onze communityleden hebben geweldige ideeën over hoe we Command & Conquer-games in de toekomst kunnen verbeteren", schrijft EA's senior community manager in het forum. "Deze plek is om je ideeën te bespreken met mensen die C&C ook nóg beter willen maken." 

"Deel je ideeën en ontwikkel ze tot iets fantastisch met feedback vanuit de community. De meest bediscu ieerde en geliefde ideeën worden doorgegeven aan het team van ontwikkelaars. Dus breng je idee naar onze communitytafel en mi chien is het wel jouw idee dat alles kan veranderen!" 

C&C 5

Het nieuwste deel in de C&C-reeks, vooralsnog enkel bekend als Command & Conquer 5, werd eerder dit jaar onthuld toen de nieuwe website van de game per abuis online werd gezet. Volgens Jon Caneghem, studiobaas van ontwikkelaar Victory Games' is het huidige doel "om een hoogwaardige Command & Conquer-game te maken".

Caneghem vertelt dat de studio niet alleen aan een nieuwe game werkt, maar zich richt op de toekomst van Command & Conquer als franchise. Kla ieke real-time strategiegameplay wordt volgens de ontwikkelaar gecombineerd met "nieuwe technologie, innovatieve nieuwe concepten en, zoals altijd tientallen tanks".


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou