Electronic Arts sluit Pandemic Studios? | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel het bericht nog niet officieel bevestigd is, zouden ongeveer tweehonderd mensen bij de studio uit Los Angeles ontslagen zijn. The Saboteur, de nieuwste titel die nog in ontwikkeling was bij Pandemic Studios, wordt naar verwachting doorgegeven naar ontwikkelstudio EA Montreal. Wat dit betekent met betrekking tot de releasedatum van dit spel is niet bekend.

Geschiedenis

Pandemic Studios werd opgericht in 1998 en boekte onder andere succe en met Star Wars: Battlefront 1&2, Mercenaries, Destroy All Humans en Full Spectrum Warrior. In 2007 werden ze opgekocht door Electronic Arts. Via deze uitgever bracht de studio Mercenaries 2 en The Lord of the Rings: Conquest uit. Pandemic is hierna aan de slag gegaan met The Saboteur.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou