Er komt meer kijken bij een game dan de meeste mensen weten. Een belangrijk onderdeel is de localisatie van games, het aanpassen van een spel aan een bepaalde regio, bijvoorbeeld in de vorm van een vertaling. EA is hiervoor op zoek naar localisatietesters (LT'ers).

De LT'ers werken op projectbasis in Nederland of in het buitenland, vaak lang voordat het spel in de winkels ligt. Ze moeten het talent hebben om snel bugs te spotten, goed zijn in de Nederlandse en Engelse taal en goede communicatieve vaardigheden hebben. Daarnaast komt het soms, maar niet altijd, voor dat er overgewerkt moet worden, ligt de druk vrij hoog en zijn er harde deadlines die gehaald moeten worden. Waar moet je nog meer aan voldoen om hiervoor in aanmerking te komen?

Leeftijd: 18+

Niveau: minimaal VWO of vergelijkbaar

Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Goede kennis van video games

Goede kennis van alle game platformen

Fulltime beschikbaar zijn tijdens het project

Wat krijg je ervoor terug?

Lekker salaris

Gezellige werkomgeving

De game waaraan je werkt

De kans om je eigen naam terug te zien in de aftiteling van de game

Let op dat dit allemaal op projectbasis is, een tester krijgt een bepaalde game als project. Als de testfase (+/- 3 weken) is afgelopen is de tester dus ook klaar met zijn werk.

Als je interesse hebt om als localisatietester aan de slag te gaan bij Electronic Arts, surf dan snel naar deze pagina voor meer informatie!