Electronic Arts is één van de grootste developers die we tegenwoordig kennen in de gamesbusiness, met haar vele aftakkingen zorgt het ieder jaar weer dat er een stel goede games in de schappen liggen.

Naast het puur maken van games wilde de developer ook een LAN party gaan organiseren, welke de geschiedenis in moest gaan als grootste LAN ooit. Door technische omstandigheden is de LAN helaas afgelast:Al dagen circuleerden er geruchten maar nu is het definitief. Het blijken vooral technische problemen te zijn waarom het afgelast is. Ook de ontwetenheid van de lanpartyscene heeft EA opgebroken. Verder is er een gerucht dat een van de multimediapartners zich al direct na de toegezegde medewerking wilde terugtrekken. De inschrijfpagina is inmiddels offline.Natuurlijk wel weer veel publiciteit voor Electronic Arts, maar zeer jammer voor de mensen die zich inmiddels al ingeschreven hadden.

Gelukkig is het budget van EA niet de kleinste onder de gamedevelopers en kan iedereen die zich al ingeschreven heeft als 'goedmakertje' een gratis game thuisgestuurd krijgen. Het gaat hierbij om "een topspel, dat men ook al kon kiezen bij de aanmelding van de party".

Thanks TheMagic!