Elden Ring verschijnt op 21 januari 2022, eerste gameplay getoond

Elden Ring verschijnt op 21 januari 2022, eerste gameplay getoond

Elden Ring, de nieuwe game van FromSoftware, verschijnt op 21 januari 2022. Ook werden de eerste gameplaybeelden getoond.

Dat gebeurde tijdens de Summer Game Fest-show vanavond. Het nieuwe spel komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

In de trailer wordt onder andere de spelwereld getoond, met een grote, gloeiende boom in het midden en veel ruïnes verspreid over het landschap. Verder is te zien hoe een ridder op een paard door de spelwereld rijdt. Diverse monsters komen op zijn pad die hij met zijn zwaard slacht. Ook zijn er enkele gigantische wezens te zien. Verderop in de trailer is een gevecht tegen een grote draak te zien, alsmede diverse gotische gebouwen.

Elden Ring werd in 2019 aangekondigd door uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar FromSoftware. Laatstgenoemde is de ontwikkelaar van games als Dark Souls, Bloodborne en Sekiro: Shadows Die Twice. A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin helpt mee met het schrijven van het verhaal. Tot vanavond waren er sinds de aankondiging van het spel geen nieuwe beelden van de game vertoond.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ooooooooooooooh eindelijk!!

0

Ik geloof de datum nog niet helemaal. Maar wel zin in :D

0

Aanbevolen voor jou