Elden Ring-update bevat data voor nieuwe maps en ray tracing

Elden Ring-update bevat data voor nieuwe maps en ray tracing

Een pas uitgekomen update voor Elden Ring bevat klaarblijkelijk data dat wijst op nieuwe maps en ray tracing.

Modder Lance McDonald meldt dat de nieuwe update "refereert naar twee nieuwe maps die verder nog niet bestaan in de data van de game". Ook zou de update refereren naar ray tracing-opties - op dit moment is die technologie niet beschikbaar in de game.

FromSoftware heeft beide toevoegingen in ieder geval niet officieel aangekondigd, maar de gevonden data suggereert dat zowel nieuwe gebieden als ray tracing ooit aan Elden Ring worden toegevoegd.

Patch 1.07 past verder vooral de balans aan en lost een aantal bugs op. Ook wordt het schalen van de balans van wapens, skills en spreuken wanneer er tegen andere mensen gespeeld wordt losgetrokken. "In de toekomst kan dit worden gebruikt om de balans van wapens, Art, Spell en Incarnation in de PvP-modus aan te passen." Het heeft verder geen invloed op de singleplayermodus.

Lees hier alle patch notes.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Elden Ring dlc koop ik meteen. Nu al zin in. Raytracing zou ook tof zijn al ziet t er nu al top uit. Al ben ik bang dat t voor mn ps5 geen meerwaarde biedt aangezien 30fps geen optie is in elden ring.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor geloof je t zelf? Dan zou t de eerste ps5 game zijn met 60fps en raytracing. Aangezien elden ring op dit moment nog steeds niet 100% stabiel 60fps loopt op console lijkt me dit zeer onaannemelijk. Elden ring is voor mij game of the year, maar het zijn geen optimalisatie sterren

0
test

Wordt wel eens tijd dat ze met een DLC komen. Game is al 3 kwart jaar uit en nog steeds hebben we geen nieuws over een DLC. Opgeven moment ben ik er dan te veel uit om weer verder te gaan.

0
test

@Snafu9 Toevallig eergisteren uitgespeeld. Was mn eerste ''darksouls'' dus had er 199 uur voor nodig. Vond hem erg vet, maar hij viel rond het einde wel erg in herhaling. Ben er daarom nog niet uit of ik de DLC (als die komt) zal gaan spelen. Hoe was de kwaliteit van DLC voor darksouls games, weet je dat toevallig?

0

@WvA De kwaliteit van Fromsoft DLC's is hoog. Meestal zelfs de beste content, dus kijk er wel naar uit.

0

De DLC van From Software is doorgaans een heerlijk toetje na een geweldige hoofdmaaltijd. Bij Bloodborne, Dark Souls 1, 2 en 3 zaten de beste area's en bosses in de dlc.

0

Aanbevolen voor jou