Elden Ring uitgeroepen tot game van het jaar op Japan Game Awards

Elden Ring uitgeroepen tot game van het jaar op Japan Game Awards

FromSoftware's Elden Ring heeft de prijs voor game van het jaar gewonnen tijdens de Japan Game Awards.

De Japan Game Awards worden elke september tijdens Tokyo Game Show uitgereikt. Games die in de loop van dit jaar tot nu, of eind vorig jaar zijn uitgekomen, maken kans om awards te winnen.

Andere winnars zijn onder andere Call of Duty: Vanguard (voor beste buitenlandse game), Pokémon Brillant Diamond en Shining Pearl (voor beste Japanse product) en Inscryption (voor beste game design).

Elden Ring ontving een 9,5 op Gamer.nl: "Elden Ring leent een heleboel van Dark Souls en een beetje van Bloodborne en Sekiro. Met de blauwdrukken van die games in handen is FromSoftware gaan bouwen en bouwen. Het resultaat is een gigantisch goede openwereldgame die zowel qua schaal als detail een onvergetelijke indruk achterlaat, maar daardoor ook afschrikt."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En terecht! Geweldige game en echt van genoten dit jaar. Sommige stukken waren frustrerend maar dat hoort erbij. Hoop nog steeds op een DLC maar duurt allemaal wel erg lang.

0
test

@Snafu9 Heb je toevallig ook Demon's Souls gespeeld? Daar ben ik momenteel mee bezig maar ben wel benieuwd welke je beter vind.

0
test

@Fr3nzy Demons Souls vond ik het zelf enorm storend dat je geen checkpoints hebt in een level. Doodgaan bij de boss en dan een half uur opnieuw moeten spelen om daar weer te komen was zo frustrerend

0
test

@Fr3nzy Hier ga ik toevallig van de week mee beginnen. Heb net PS Plus Extra dus kan hem vanuit daar mooi proberen. Als ik dit gespeeld heb dan kan ik je laten weten welke ik beter vind.

0
test

Beste game ooit voor mij misschien zelfs. Hoop ook op een vette DLC...

0
test

@Frezzle voor mij is dat Bloodborne, ook vanwege de uitstekende DLC. Dus ik hoop ook op goede DLC voor Elden Ring. Mijn waarderingen: Demon's Souls 9 Dark Souls 9 DS2 8 DS3 9 Bloodborne 10 Sekiro 9 Elden Ring 9,5

0

Aanbevolen voor jou