Elden Ring-nieuws volgt ergens in komende weken

Elden Ring-nieuws volgt ergens in komende weken

Binnen enkele weken moet er nieuws rondom Elden Ring naar buiten komen, zo claimt Bandai Namco.

Elden Ring won afgelopen week de award voor game van het jaar tijdens The Game Awards. Tijdens zijn speech gaf regisseur Hidetaka Miyazaki al aan dat hij meer wilde doen met Elden Ring.

Een aankondiging over wat "meer" precies inhoudt zou wel eens sneller dan verwacht kunnen komen. Na het winnen van de award stuurde uitgever Bandai Namco onderstaand bericht naar buiten waarin het volgende wordt gemeld: "Blijf de komende dagen en weken alert, want er zit meer Elden Ring-nieuws aan te komen!"

Wat de uitgever hier precies mee bedoelt is niet bekend. Fans hopen op een nieuwe uitbreiding. Elden Ring heeft eerder deze maand al gratis dlc ontvangen, maar sommige fans hopen dat FromSoftware ondertussen aan een grotere uitbreiding voor de game heeft gewerkt. Hoe dan ook moet men gedurende de komende weken meer duidelijkheid krijgen.

Elden Ring

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Vrij standaard dat dit soort games tenminste 1 maar als het even kan 2 grote expansions krijgen. Het is gegarandeerd geld met de enorm trouwe fanbase die ze hebben. Met gemak kunnen ze er 5 of 6 uitspuwen, maar dat doen ze dan weer niet. Geld verdienen met klasse noem ik dat.

0
test

@gimbal2 Laat maat komen die expansions.

0
test

@gimbal2 en de DLC is meestal ook nog eens van hoge kwaliteit. Waarbij de bossfights vaak nog beter zijn, de wapens voor nog meer gevarieerde combat zorgt en meer lore voor meer inzicht in het verhaal.

0

Aanbevolen voor jou