Elden Ring is wereldwijd 17,5 miljoen keer verkocht

Elden Ring is wereldwijd 17,5 miljoen keer verkocht

Wereldwijd is Elden Ring inmiddels 17,5 miljoen keer verkocht.

Dat heeft uitgever Bandai Namco tijdens het bekendmaken van diens kwartaalcijfers (via Eurogamer) gemeld. Een kwartaal geleden stond de teller nog op 16,6 miljoen exemplaren, dus in drie maanden tijd zijn daar nog eens bijna een miljoen exemplaren bijgekomen.

Elden Ring kwam afgelopen februari uit op  pc en PlayStation- en Xbox-consoles. Het spel is ontwikkeld door FromSoftware, de studio achter soulslikes zoals Dark Souls en Bloodborne. Het spel is kanshebber voor de award voor game van het jaar tijdens The Game Awards.

De game scoorde een 9,5 op Gamer.nl: "Elden Ring leent een heleboel van Dark Souls en een beetje van Bloodborne en Sekiro. Met de blauwdrukken van die games in handen is FromSoftware gaan bouwen en bouwen. Het resultaat is een gigantisch goede openwereldgame die zowel qua schaal als detail een onvergetelijke indruk achterlaat, maar daardoor ook afschrikt."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Top game ! Dit en Ragnarok zijn imo de hoogtepunten van 2022

0
test

Niet mijn game maar wel mooie cijfers.

0
test

@hulstpower te moeilijk?

0
test

@Mmo-veteran ja verder is het eigenlijk percies mijn game. Maar ik heb niet 200 uur de tijd om een sp een keer uit te spelen.

0

Aanbevolen voor jou