Elden Ring is met een maand uitgesteld

Elden Ring is met een maand uitgesteld

Elden Ring is met een maand uitgesteld en verschijnt nu op 25 februari in plaats van 21 januari.

Dat heeft ontwikkelaar From Software bekendgemaakt met een Tweet via het officiële account van Elden Ring. Volgens het bericht heeft het uitstel te maken met de onverwachtse mate van diepgang en strategische vrijheid. From Software bedankt toekomstige spelers alvast voor het vertrouwen en geduld. 

Naast het uitstel, werd ook onthuld dat er een netwerktest gaat plaatsvinden. Liefhebbers kunnen zich daar hier voor inschrijven.

Elden Ring werd in 2019 aangekondigd door uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar FromSoftware. Laatstgenoemde is de ontwikkelaar van games als Dark Souls, Bloodborne en Sekiro: Shadows Die Twice. A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin heeft meegeholpen met het schrijven van het verhaal. De game komt op 25 februari 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat een verassing....

0

"Volgens het bericht heeft het uitstel te maken met de onverwachtse mate van diepgang en strategische vrijheid" ... onverwachte diepgang. In een From Software game waar de directie van de game onderdeel is van het verkooppraatje. Natuurlijk.

0
test

@gimbal2 klinkt een beetje als een fancy manier om te zeggen dat de skills unbalanced zijn.

0

Aanbevolen voor jou