'Elden Ring, Hellblade 2 en Everwild worden deze E3 niet getoond'

'Elden Ring, Hellblade 2 en Everwild worden deze E3 niet getoond'

De games Elden Ring, Senua's Saga: Hellblade 2 en Everwild zouden op E3 volgende maand niet worden getoond, zo claimt journalist en insider Jeff Grubb.

Dat meldde hij gisteren tijdens een livestream. Hij noemde een aantal games op die niet op aankomende E3 worden getoond, waaronder de Xbox-games Senua's Saga: Hellblade 2 en Everwild. Laatstgenoemde spel wordt ontwikkeld door het Britse Rare.

Ook Elden Ring, de FromSoftware-titel die voor zover bekend voor meerdere platforms in de maak is en door Bandai Namco wordt uitgegeven, zou niet getoond worden. Volgens Grubb is het spel sowieso niet op een nog onaangekondigde Xbox-presentatie tijdens E3 te zien, en is de kans nihil dat hij überhaupt ergens gedurende de beurs wordt getoond.

Tot slot meldt Grubb dat ook de nieuwe game van Hideo Kojima en zijn team bij Kojima Productions deze E3 nergens te bekennen is. Volgens geruchten is het spel, waar nog niets over bekend is, in ontwikkeling voor Xbox-consoles, maar dit is nog niet bevestigd.

Hoewel bovenstaande informatie niet officieel is bevestigd, staat Grubb er om bekend goed geïnformeerd te zijn over aankomende aankondigingen binnen de game-industrie. E3 begint dit jaar op 12 juni en is geheel digitaal te volgen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hellblade 2 en everwild had ik nu wel gameplay van verwacht jammer.

0
test

@hulstpower Hellblade had ik ook verwacht, Everwild nog niet. Rare houdt zich redelijk stil wat dat betreft. Denk dat die te vroeg geteased is.. Wat mij betreft mogen ze ook lekker de tijd er voor nemen. SoT is ook te vroeg gereleased. Elden Ring sta ik dan weer wel van te kijken.. hopelijk heeft meneer Grubb ook wel eens ongelijk.

0
test

@kleinekoosjer maar van everwild hebben ze nu wel al 2 x in game beelden getoond vandaar dat ik daar meer van verwacht had. Toen ze hellblade toonde en later zeiden dat het unreal 5 engine wist ik game duurt nog heel lang. Maar het is wat het is hellblade word zo wie zo wel goed vond deel 1 ook heel dik en vooral met headphones op

0
test

Maar wat gaan ze dan wel laten zien? Halo en ..... me vertrouwen voor dit jaar is behoorlijk gedaald. Hopelijk laten ze nog wat leuks naar de pass komen dit jaar, ubisoft misschien.

0
test

@Aces-82 serieus? Ze hebben meer om te laten zien dan ooit. Te veel. Zou logisch zijn om dan wat te spreiden als ze ook nog een eigen event en bijv de Game Awards hebben later in het jaar. Dan kunnen ze deze E3 focussen op gameplay beelden van games die wat dichterbij zijn (kritiek vorig jaar was te veel cgi). Dan nog kan je een behoorlijk indrukwekkend lijstje maken van wat mogelijk is. Halo, starfield, Psychonauts 2, Forza (horizon), avowed, Wolfenstein, deathloop, ghostwire, project typhoon (gerucht nieuwe AAA multiplayer ip), project omen (gerucht nieuwe Arkane Austin titel)... hun 3rd party deals heb je dan ook nog met o.a. Twelve Minutes, Tunic, Stalker 2, The Ascent, Crossfire X campaign, Warhammer Darktide etc. Plus dan nog reguliere third party content! Zou het zelf ook jammer vinden als we geen Hellblade of Everwilde zien hoor, qua potentie scoren die bij mij enorm hoog. Maar er blijft ook meer dan genoeg over denk ik zo :) en dat in het jaar van corona.

0
test

@COSMIC_TSAR als ik dit dan weer lees dan valt het inderdaad wel mee. Beetje geduld denk haha. Hoop dat je gelijk heb man.

0
test

@Aces-82 dan zal forza motorsport getoond worden halo, forza horizon 5 als geruchten kloppen bethasda komt na xbox dus denk dat ze eindigen met starfield en dan over naar bethasda show. En zeker een deal voor gamepass of ubi dat is of andere weet ik niet. Battlefield 6, deal met Nintendo want epic vs apple was wat bekend over onderhandelingen tussen xbox en Nintendo voor gamepass alleen die documenten zijn nu zwart op verzoek van Nintendo. Denk dat ze wel genoeg leuks hebben maak je niet druk. Ben benieuwd wat Nintendo en Sony ook laten zien.

0
test

@hulstpower ja forza horizon 5 zou top zijn zeg. Geruchten gaan dat we in Mexico gaan knallen! Hoop het zo

0
test

@Aces-82 heb je niet mee gekregen hoeveel studios ms aangekocht heeft ?

0
test

@xeros ja tuurlijk wel maar dat duurt nog wel even toch. De meeste zijn 2 jaar geleden gekocht denk.

0

Aanbevolen voor jou