Elden Ring-boeken met concept art op komst

Elden Ring-boeken met concept art op komst

Elden Ring krijgt twee dikke boeken vol met concept art.

De boeken bevatten elk vierhonderd pagina's met concept art, schetsen en andere tekeningen. Het eerste boek is volledig gericht op het openingsfilmpje van Elden Ring, de omgevingen, personages, wapens en uitrusting. Het tweede boek bevat illustraties van voorwerpen en vijanden. De boeken komen op 30 november uit in Japan, zo maakte het tijdschrift Famitsu bekend (via PCGamer). 

Er is nog geen verschijningsdatum voor de boeken in Europa en de Verenigde Staten. Het is nog onduidelijk of de boeken ook hier uitkomen. Voorgaande boeken met concept art van FromSoftware verschenen wel in westerse winkels.

De boeken zijn inmiddels via Amazon Japan te bestellen voor 4400 Yen (31 euro) per stuk. Daarnaast is er nog een speciale collector's edition die voor 17.600 Yen (117 euro) wordt verkocht. De speciale uitgave bevat naast de twee boeken een ingelijst schilderijtje van Godfrey, First Elden Lord en een unieke verzamelverpakking voor de boeken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik dacht dat er ook een fan was die zelf een boek gemaakt had, denk dat ze van hem het idee gekregen hebben om zelf ook boeken te maken.

0
test

@-JK- Was dat niet van Dark Souls?

0

Waarom worden er geen strategie guide's meer gemaakt ? Vond dat altijd wel heel dik om zo'n boek te hebben.

0

Aanbevolen voor jou