Nieuws
El Shaddai

El Shaddai: Ascension of the Metatron komt naar Switch

Op 28 april worden er meer details onthuld

Geschreven door Michel Musters op
De cultgame El Shaddai: Ascension of the Metatron is voor Nintendo Switch aangekondigd.

De game is ontwikkeling bij ontwikkelaar Crim, zo werd in een Japanstalige video aangekondigd. Het is niet bekend wanneer de Switch-versie uit moet komen, maar op 28 april wordt er een video met meer details uitgebracht. Dan bestaat de game elf jaar.

El Shaddai: Ascension of the Metatron verscheen oorspronkelijk in 2011 op PlayStation 3 en Xbox 360 en is vorig jaar ook op Steam uitgekomen. Het spel is van Japanse makelij, maar baseert zijn verhaal op de westerse, Bijbelse literatuur. 

El Shaddai kenmerkt zich onder meer door zijn afwijkende grafische ontwerp, dat vooral gebruikmaakt van duidelijk gescheiden pastelkleuren. Ook wordt er gebruikgemaakt van een besturing die maar één actieknop kent, die afhankelijk van timing een aantal verschillende aanvallen voort kan brengen. Wel kunnen er wapens gestolen worden van vijanden om variatie aan te brengen in het vechtsysteem.

Dit artikel delen:

Lees meer

Game gebaseerd op The Northman speelbaar via Fortnite Microsoft heeft nog niet met Bobby Kotick over toekomstige rol binnen Activision gepraat
0

Reacties op: El Shaddai: Ascension of the Metatron komt naar Switch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.