Eind maart nieuwe modus voor Super Stardust HD | Gamer.nl

Eind maart nieuwe modus voor Super Stardust HD | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Impact-modus is voor 1,99 euro te koop in de PlayStation Store. In deze modus, die ook al in de PSP-versie van Super Stardust zat, beschikt het ruimteschip dat spelers besturen niet over wapens, maar over een nieuwe technologie die materie omzet in boost. Zodra spelers de boost starten blijft deze geactiveerd zolang spelers meteorieten en vijanden raken.

Super Stardust HD

Spelers nemen in Super Stardust HD controle over een klein ruimteschip met als doel zo veel mogelijk meteorieten en tegenstanders te vernietigen om punten te verdienen. Het spel valt grotendeels te vergelijken met Asterioids, aangezien Super Stardust HD een hoog tempo kent en van de speler verlangt alles wat op het beeldscherm verschijnt te vernietigen. De game kwam uit op 29 juni 2007 voor PlayStation 3 en november 25 2008 voor PlayStation Portable.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou