Op dit moment wordt er hard gewerkt aan extra content voor de tactische shooter Rainbow Six: Vegas. De zogenoemde Player's Pack Red Edition zou aan het einde van maart te downloaden moeten zijn vanaf Marketplace op de Xbox 360. De game bevat twee nieuwe online speelmodi, genaamd Assassination en Total Conquest. In Assassination moet één team een VIP veilig begeleiden naar een eindpunt, terwijl het andere team deze VIP moet vermoorden.

In Total Conquest gaat het om het onder controle houden van mobiele radarstations. Een team wint wanneer het één van de drie radarstations onder controle heeft voor een bepaalde tijd.

Deze twee nieuwe speelmodi zijn te spelen in elk van de tien oorspronkelijke multiplayer speelvelden die in Rainbow Six: Vegas zaten, alsmede in drie nieuwe speelvelden die ook in de uitbreiding zitten. Dit zijn de drie nieuwe speelvelden:

Doscala Restaurant: dit bekende Italiaanse restaurant ligt in het hart van Las Vegas, dicht bij de bekende Fremont Street.Marshalling Yard: dit eeuwenoude reparatieterrein is gesitueerd in het centrum van een industrieel district. Het is heden ten dage nog actief, en het wordt primair gebruikt om auto's op te slaan, maar het is ook uitgerust met schoonmaak- en onderhoudsfaciliteiten.Roof: een koffiefabriek is onder de voet gelopen in het voortslepende bendegeweld dat dit grensdorp teistert. De strategische positie van de fabriek maakt het een vitaal punt om te controleren, waardoor het geweld zich erop focust.Ook worden de speelvelden Border Town en Killhouse vernieuwd uitgebracht, om voor een nieuwe gameplay-ervaring te zorgen. Waarschijnlijk zal de uitbreiding 800 Microsoft-punten gaan kosten (zo'n € 9,30).

Enkele plaatjes uit de nieuwe speelmodi