Eilandlocatie Resident Evil 4 Remake wordt uitgebreid

Eilandlocatie Resident Evil 4 Remake wordt uitgebreid

Het gedeelte van Resident Evil 4 waarin spelers een eiland aandoen wordt volgens Capcom in de remake uitgebreid.

Dat hebben de ontwikkelaars laten weten in een artikel in het tijdschrift Edge (via Twitter). Volgens Capcom werd de ontwikkelaar opgedeeld in drie delen, waarbij elk verantwoordelijk was voor één van de belangrijke locaties uit de game: het dorp, het kasteel en het eiland. Uiteindelijk is het team samengebracht om er één geheel van te maken.

Het eiland is daarbij een controversiële locatie, omdat dit gedeelte van het oorspronkelijke spel niet bij iedereen in de smaak viel. De locatie keert in de remake sowieso terug, maar volgens de ontwikkelaars is het wel veranderd. Spelers kunnen er "meer van verwachten", al wordt niet precies duidelijk gemaakt op wat voor manier de locatie is uitgebreid.

In een recent artikel van het Japanse Famitsu liet Capcom overigens weten dat de ontwikkeling van de game ver afloopt. Dat moet ook wel, want het spel staat gepland voor een release op 24 maart. De game komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Mensen die de PS4-versie kopen kunnen gratis upgraden naar de PS5-versie.

Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb RE4 bizar veel gespeeld (laatste weer de VR versie gespeeld), maar het eiland gedeelte vind ik inderdaad het lastigste om doorheen te komen. Niet gameplay wise, maar het is heel anders dan het dorp en kasteel. Voor mijn gevoel past het niet in de setting. Wat het wel weer goed maakte voor mij waren de quicktime-events en gevechten met Krauser. Vooral op een hogere moeilijkheidsgraad was het bijzonder uitdagend (totdat je erachter kwam dat je mes belachelijk veel schade deed bij hem!). Ondanks de geruchten dat hij mogelijk geschrapt is uit het verhaal hoop ik erg dat hij er nog in zit!

0
test

@archangel1110 Het is alweer tijden geleden (en ik heb de game maar 1x gespeeld) maar wat was ook alweer het concrete probleem met het eiland? Ik weet nog dat het kasteel voor mij als einde voelde, en toen was er opeens nog wat. Weet wel dat daar nog een creepy lab/ziekenhuis ofzo was. Wat was er zo anders aan dit deel en waarom is het controversieel?

0
test

@WvA Ik weet niet of er een algemeen concreet probleem is met dat gedeelte hoor. Maar persoonlijk voor mij paste het niet lekker in de game omdat het een hele andere sfeer gaf vanwege het type vijanden. Waar je eerst in een dorpje was (met vijanden met hooivorken, dynamiet en kettingzagen) ging je daarna naar een kasteel (met vijanden met schilden, strijdvlegel en kruisbogen) ging, belande je daarna op een eiland waar de vijanden opeens vuurwapens en stunrods hadden. Maar dat maakte de game er zeker niet minder op hoor! Ik worstel mij in de remake er ook wel weer doorheen :-D

0

Aanbevolen voor jou