Eiji Aonuma hoopt te verrassen met The Legend of Zelda voor Wii U | Gamer.nl

Eiji Aonuma hoopt te verrassen met The Legend of Zelda voor Wii U | Gamer.nl

The Legend of Zelda-producer Eiji Aonuma hoopt spelers te verrassen met de nieuwste The Legend of Zelda-game voor Wii U. Dit zegt hij in een interview met Famitsu. 

“Aan het eind van de ontwikkeling van Skyward Sword voor de Wii, was ik de baas van de dialogen en de tekst in het spel”, zegt Aonuma. “Nu is het precies hetzelfde. Ik werkte vandaag bijvoorbeeld ook aan tekst. Maar het spel heeft nu echt vorm gekregen en het proces wordt makkelijker. Dat betekent dat de ontwikkeling goed verloopt.”

Aonuma geeft in het interview aan dat Nintendo iets nieuw en verra ends wil presenteren met de nieuwe Zelda-game voor Wii U. Volgens de producer willen ze net zo’n grote verandering teweegbrengen zoals ze deden met The Legend of Zelda: Ocarina of Time.

“Ik denk dat de basis van onze ‘geheime saus’ altijd Ocarina of Time is geweest. Dit keer verandert de ‘smaak’ van de game. Het is alsof je van Japans eten naar westers eten overschakelt. Mi chien verrast dat de spelers wel. Ik hoop dat mensen er naar uitkijken, want ik denk dat we iets nieuws als Ocarina of Time kunnen presenteren.” 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou