Eidos heeft een aantal games van een nieuwe releasedatum voorzien. Allereerst heeft men een definitieve datum voor Tomb Raider: The Angel of Darkness vastgesteld. Deze zesde incarnatie van de computerbabe der computerbabes zal namelijk op 20 juni voor zowel PC als PS2 plaatsvinden. The Italian Job, de racegame gebaseerd op de remake van de gelijknamige film, zal ook in juni verschijnen, een maand eerder dan oorspronkelijk gepland.

Omdat Tomb Raider en The Italian Job nu vrij vroeg op de markt komen is de mogelijkheid ontstaan om een tweetal andere titels, Backyard Wrestling en Deus Ex: Invisible War, iets verder naar achteren te verschuiven. Feitelijk houdt dit in dat beide games in de periode voor Kerst zullen verschijnen om zo te kunnen profiteren van de sterke eindejaarsverkoop.

Andere games die Eidos in 2003 nog op de markt hoopt te brengen maar waarvoor men nog geen defenitieve datum heeft vastgesteld zijn Whiplash, Commandos 3, Republic: The Revolution, Thief en Legacy of Kain: Defiance.

Om het wachten op Deus Ex 2 wat te verzachten kan je hier terecht op de opnieuw gelanceerde officiële website, alwaar je ook een aantal nieuwe screenshots aantreft.