Schijnbaar in navolging van de vraag naar een online mode in games als GTA, komt Eidos nu op de proppen met 25 To Life. De game wordt ontwikkeld door Avalance Software en stelt je als speler in staat om in een virtuele stad de rol van cirmineel of politie aan te nemen samen met een grote groep medespelers.

Je werkt in teams en voor zowel PS2 als Xbox wordt de headset ondersteunt, wat de game veel overeenkomsten met SOCOM mee geeft. Het grootste verschil zit hem echter in het feit dat de setting nu een grote stad betreft. Er zijn verscheidene maps beschikbaar evenals verschillende gamemodes waaronder een variant op capture the flag.Er zal ook een single-player campagne voor handen zijn, waarin items te unlocken zijn voor de online modes. Ook kunnen ervaringspunten in beide modes verzameld worden om zo toegang te krijgen tot elementen als het laten zetten van tattoos en het verdienen van nieuwe klederdracht.

Volgens Eidos zullen de omgevingen zeer interactief zijn en een echt stadse uitstraling kennen. Daarnaast wordt de soundtrack verzorgd door verscheidene hiphop artiesten als DMX en Tupac. Een releasedate is nog niet bekend, hoewel we misschien meer te horen zullen krijgen op de E3 welke over twee dagen begint.