Eidos: 'Deus Ex is niet dood' | Gamer.nl

Eidos: 'Deus Ex is niet dood' | Gamer.nl

De Deus Ex-franchise blijft bestaan, zo heeft ontwikkelaar Eidos Montreal bevestigd.

PCGamesN sprak met studiohoofd David Anfo i over de nieuwe Tomb Raider-game en de site vroeg ook kort naar de status van de Deus Ex-franchise. Hij reageerde hierop met: "Deus Ex is niet dood, ik kan dat bevestigen."

"Deus Ex is het merk van de studio", zo vertelt Anfo i. "We voelen ons verbonden aan de franchise, maar we kunnen niet alles tegelijk doen. We werken samen met Crystal Dynamics aan The Avengers, we werken aan Shadow of the Tomb Raider en hebben een derde game in ontwikkeling, dus dat is wel genoeg op dit moment." Wat de derde game is, is niet bekend, maar volgens geruchten gaat het om nog een Marvel-game.

Waar Deus Ex in de toekomst kans heeft om een nieuwe game te krijgen, daar ziet de toekomst van Thief er een stuk minder rooskleurig uit: "Ik moet duidelijk zijn over Thief: er zijn op dit moment geen plannen rondom de franchise. We hebben al drie dingen in ontwikkeling. We zijn een grote studio, maar we willen ons richten op de dingen die we aan het doen zijn en ze correct doen. Voor Thief hebben we geen plannen."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou