eFootball 2022 gaat vier dagen offline om seizoen 2 voor te bereiden

eFootball 2022 gaat vier dagen offline om seizoen 2 voor te bereiden

Konami's eFootball 2022 gaat eind deze maand vier dagen offline om de komst van het tweede seizoen voor te bereiden.

Dat is via Twitter bekendgemaakt. Van 30 mei tot en met 2 juni gaat de gme offline. Alleen de offline 'trial match'-modus is dan speelbaar - hierin kunnen spelers een klein aantal teams selecteren voor lokale multiplayer of wedstrijden tegen de computer. Er wordt dan ook de mogelijkheid om wedstrijden van tien minuten te spelen toegevoegd, alsmede een 'beginner'-moeilijkheidsgraad.

Wanneer de game weer offline komt, staat update 1.1.0 klaar, waarmee onder andere verbeteringen in het toekennen van winst en verlies bij online wedstrijden worden doorgevoerd, alsmede het uitbreiden van servercapaciteit. Op 16 juni start vervolgens het tweede seizoen van de game, al is nog niet duidelijk wat dat precies inhoudt.


eFootball 2022 kwam vorig jaar in uitgeklede vorm uit, wat veel kritiek opleverde en er zelfs voor zorgde dat het spel de slechtst beoordeelde game op Steam werd. Konami bracht in april het eerste seizoen van de game uit, waarmee meer modi, feature en bugfixes werden toegevoegd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

[quote]eFootball 2022 kwam vorig jaar in uitgeklede vorm uit, wat veel kritiek opleverde en er zelfs voor zorgde dat het spel de slechtst beoordeelde game op Steam werd. [/quote] Als je een online functie 4 dagen uit moet zetten (voor een patch/update), in 2022, dan zal dat wederom kritiek opleveren. Lijkt me niet dat Konami zodanig onbekwaam is... Toch? Oh wacht, 4 dagen niet online kunnen spelen. :D Ze hebben een HOOP te verbeteren aan hun dienstverlening.

0
test

Het is 2022 en de game moet 4 DAGEN offline gehaald worden voor een update? Hahaha, dit is gewoon jezelf saboteren.

0

Aanbevolen voor jou