eFootball 1.0.0-update is nu beschikbaar

eFootball 1.0.0-update is nu beschikbaar

De langverwachte 1.0.0-update voor eFootball is nu te downloaden.

De update wordt gezien als de release van het volledige spel, nadat vorig jaar al een uitgeklede versie uitkwam. De game ontving daardoor veel kritiek van critici en spelers. Het free-to-play-spel groeide in korte tijd uit tot de slechtst beoordeelde game op Steam. Konami verontschuldigde zich ook voor de staat van de game.

De nu te downloaden update zou vele bugs moeten oplossen, de balans moeten aanpassen en daarmee het spel op het gewenste niveau krijgen. Ook bevat de update nieuwe content, waaronder Dream Team, waarin spelers hun eigen teams kunnen samenstellen. In eerdere PES-games stond deze modus bekend als Creative Team. Meer informatie over alle nieuwe inhoud die dit eerste 'seizoen' met zich meebrengt, is op de Konami-website te vinden.

eFootball is verkrijgbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, iOS en Android.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Geen master league dus ik haak af. Overigens ben ik ook best wel teleurgesteld dat je geen non binaire speler kan maken hoe kunnen alle non binaire gamers zich nou in hemelsnaam terug vinden in de game

0
test

@Roy36NL Haha ja het voelt bijna uitzonderlijk dat er nog games uitkomen zonder aankondiging dat er een LHBTAtmZ personage in zit he

0
test

Ik hoop eigenlijk wel op een review. Desnoods een mini review. Of misschien kan iemand mij vertellen hoe eFootball zich verhoudt tot PES 20 en Fifa.

0
test

@Smallie mijn review: kut

0
test

@kleinekoosjer +1

0

@kleinekoosjer kan echt niet meer sorry bij het woord kut raken heel veel mensen in de war

0
test

@kleinekoosjer Dank je wel, hier kan ik wat mee. Dat scheelt mij weer een teleurstelling

0
test

@Smallie Ik had gehoopt een een verbetering maar het blijft echt een slechte game. De menu's zijn sloom en onhandig en het speelt gewoon totaal niet vloeiend. En elke keer die replay cam die je pas na enkele seconden kan wegdrukken, heel irritant.

0
test

@Fr3nzy Dank je wel Ik wacht wel tot er een voetbalspel komt die weer de nadruk legt op voetbal

0

Aanbevolen voor jou