Alhoewel Wii Music aankomende vrijdag al uit komt in Japan, moesten we tot voor kort nog maar gissen naar de muziek die in de game verwerkt zit. Op de officiële Japanse website worden nu zes nummers genoemd die in de game zitten.

Natuurlijk zal in Wii Music muziek zitten uit een aantal games van Nintendo. De themanummers uit Super Mario Brothers, Legend of Zelda en Animal Crossing: Wild World zullen in ieder geval aanwezig zijn.

Daarnaast valt er ook te spelen met popmuziek en klassieke muziek. De J-Pop artiest Ken Hirai is aanwezig met het nummer My Grandfather's Clock en componisten Mozart en Beethoven zijn virtueel aanwezig door respectievelijk Eine Kleine Nachtmusik en Ode to Joy. Welke andere nummers er in Wii Music zitten is vooralsnog niet bekend.

De game zal op 14 november in de Europese winkels komen te liggen, al is het natuurlijk maar de vraag of precies dezelfde nummers in deze versie aanwezig zullen zijn. In Wii Music beweeg je de Wiimote om het ritme en de klanken van diverse instrumenten te bepalen. De game is voor iedereen geschikt omdat je niet echt fouten kunt maken - je geeft gewoon je eigen draai aan een nummer.