Wat Virtua Tennis voor de Dreamcast was, is Top Spin voor de Xbox. Ontwikkeld door het Franse Power and Magic Developments wist het spel het 'echte' tennis verbazingwekkend realistisch te benaderen. Voortbouwend op het succes van Top Spin zal ook de Xbox 360 een tennisgame uit de stal van Power and Magic Developments krijgen: Top Spin 2.

Top Spin 2 kent dezelfde diepgaande, maar gemakkelijk op te pikken gameplay als diens voorganger en zal zelfs nog wat meer variatie aan slagen kennen. Het feit dat het spel op de Xbox 360 uit komt, brengt natuurlijk ook hoge verwachtingen op het gebied van graphics met zich mee. Hoewel het spel er absoluut niet slecht uit ziet, mist het naar onze mening nog net even dat 'bietske extra' wat we wel van een Xbox 360 game verwachten.

De ontwikkeling van het spel zit pas op 60%, dus er kan nog een hoop gebeuren voordat het spel in de winkel ligt. Vandaag gaf uitgever 2K Sports de eerste screenshots en trailer van het spel vrij. De screenshots vind je hieronder, voor de trailer surf je naar dit webadres.