Eerste Vitality Sensor-game heet mogelijk WiiRelax | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Er zijn verder geen details bekendgemaakt, maar verwacht wordt dat WiiRelax de eerste titel van Nintendo gaat worden die gebruik maakt van de Vitality Sensor-acce oire, die volgend jaar voor de Wii moet verschijnen. Deze sensor kan onder andere de hartslag van de gebruiker meten om vervolgens deze informatie te verwerken in een game.

Stre

Op 1 april dit jaar meldde ontwikkelaar Pub Company uit Italië bezig te zijn met een spel voor de Wii met de naam Wii Relax. Dit spel moet in twee versies verschijnen, namelijk Relax Mind en Relax Body, die de speler helpen om mentale en fysieke stre te verminderen. Van deze titels is echter niks meer vernomen sinds de aankondiging. Zelfs de officiële website is van het web gehaald.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou