Modder maakt eerste vier minuten van Silent Hill speelbaar in first person

Modder maakt eerste vier minuten van Silent Hill speelbaar in first person

Silent Hill-fan en gameontwikkelaar Zero Trace Operative is maar liefst vijf maanden bezig geweest met het namaken van het begin van de originele Silent Hill-game. Deze demo wordt volledig in first person gespeeld.

Ruim twintig jaar geleden kwam het origineel van Silent Hill voor het eerst uit en nu is de eerste scène van de game opnieuw te spelen, maar dan in first person. In een blog legt de maker van de demo uit hoe ontzettend veel tijd en moeite hij in de remake heeft gestoken.

"Ik heb urenlang onderzoek gedaan naar het origineel door de game veel te spelen en gameplay te bestuderen. Ik wilde zeker weten dat ALLES klopt. Ik heb alles in 3D nagemaakt en dit heeft ervoor gezorgd dat de game voor 99% trouw is aan het origineel.

Zo heeft de Silent Hill-fan de personages van de demo niet uit het oude spel overgenomen, maar nagemaakt op basis van modellen.

De ontwikkelaar heeft echter wel aangegeven dat dit alles is wat hij gaat maken. Het project is volgens de man nu compleet.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zooo, ik kreeg even een flashback Toen ik dit de eerste keer speelde dacht ik echt, FTW! Wat is dit nou weer, ik word neergestoken door kleine mannetjes en ik kan niks doen. Ja hoor ....DOOD Maar dan begint het pas Vet!!

0

Aanbevolen voor jou