Onslaught is de eerste uit vier geplande DLC-pakketten en verschijnt op 28 februari op Xbox Live voor Xbox 360 en Xbox One. Wanneer de downloadbare content voor andere platformen uitkomt is nog niet bekend.

Onslaught bevat vier nieuwe multiplayermaps die allemaal klein tot medium groot moeten zijn. Fog speelt zich af rondom een mistig meer en is een hommage aan diverse horrorfilms. Spelers kunnen hier in de huid kruipen van filmgriezel Michael Myers. Bayview speelt zich af op een Californische steiger, waarop de speler wordt omsingeld door souvernirwinkels en een aquarium. Containment laat spelers het uitvechten in een door de oorlog vernietigd Mexicaans dorpje en Ignition vindt plaats in een ruimtehaven in Florida. 

Verder bevat de DLC ook een nieuwe episode voor Extinction, Episode 1: Nightfall. In deze modus komen spelers twee nieuwe aliens en een exclusief wapen tegen. Onslaught is onderdeel van de Season Pass voor Call of Duty, die toegang tot alle vier de pakketten geeft wanneer ze verschijnen.