Nieuws

Eerste uitbreiding Pillars of Eternity nu beschikbaar

Nieuw avontuur in de fantasiewereld Eora

Geschreven door David Kers op
De eerste uitbreiding voor rpg Pillars of Eternity, The White March Part One, is te downloaden.

Het eerste deel van de uitbreiding is op Steam verkrijgbaar voor 14,99 euro. Het tweede deel verschijnt later en kan vooruitbesteld worden als bundel voor 23,99 euro.

The White March Part One voegt een nieuw verhaal, locaties, quests, handlangers, multi-class vaardigheden, soulbound wapens, verbeterde groep AI en een hogere level cap toe. De gebeurtenissen in de uitbreiding spelen zich af na het verhaal van het origineel.

Pillars of Eternity werd ontwikkeld door Obsidian Entertainment, bekend van Neverwinter Nights 2, Fallout: New Vegas en Wasteland 2, en is een ode aan rpg-klassiekers als Baldur’s Gate en Icewind Dale gemaakt. Lees voor meer informatie onze review.

Bron: Steam

Dit artikel delen:

Lees meer

De Cole Train in Gears of War: Ultimate Edition De gratis update voor Shovel Knight
2

Reacties op: Eerste uitbreiding Pillars of Eternity nu beschikbaar

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Baukereg

  • 26 augustus 2015 11:17
  Ik wacht wel tot deel 2 ook uit is. Dit soort games kosten mij altijd de nodige moeite om weer in te komen, dus dat doe ik liever één keer.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  geert1

  • 26 augustus 2015 12:45
  Hier hetzelfde; ik wil deze content graag spelen maar dan liever beide helften bij elkaar.

  Zoals ik 't begrijp, moet je de nieuwe content wel spelen vóór het einde van de originele game. Dus wie 'm al uitgespeeld heeft moet een eerdere save game laden, dan de nieuwe content spelen en dan het spel weer uitspelen op de gebruikelijke manier. De nieuwe content schijnt verweven te zijn in het spel, en er worden ook veel zaken verbeterd die voor het hele spel gelden (zoals de AI, respec-mogelijkheid, enz). Dat is enorm tof voor als je voor het eerst speelt, maar minder handig voor wie de oude content al gespeeld heeft.

  Hoe dan ook, als beide delen van The White March uit zijn, lijkt het me de moeite waard om weer te gaan spelen. Ben benieuwd naar informatie over de tweede helft van de uitbreiding, en een releasedatum.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.