I'll be back...

Nadat je een tijdje geleden hier kon lezen dat Infogrames de licensie van de film 'The Terminator' had gekocht, kwamen ze vandaag met wat info over het spel over de brug, dat in ontwikkeling is voor de PlayStation2.

Het spel wordt een soort prequel van de 2 films, het speelt zich af in 2029 en de firma Skynet heeft Terminators uitgevonden die met het blote oog niet van een normaal mens te onderscheiden zijn.

In het spel zal je, net als in de film, Sarah Connor moeten beschermen tegen een Terminator die haar wil vermoorden omdat haar zoon in de toekomst alle Terminators aan het uitroeien is. Dit doe je door in de huid te kruipen van een lid van John Connor's leger. Infogrames announced today the first details of their recently acquired license, The Terminator, in development by Paradigm Entertainment as a third-person action game that will lead on PlayStation 2, and follow on other systems.

The game is based on an original premise that takes place in the Terminator universe as a kind of prequel in the series, in Los Angeles in the year 2029 (this will make sense in a second). Skynet has created a new threat, human-skinned terminators almost impossible to detect with the human eye and have once again aimed their sites on Sarah Conner. De game, die door Paradigm wordt ontwikkeld, zal in de lente van volgend jaar het licht moeten zien.